All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 

contributions: 2
I changed. the temp sensor. The temp gauge still on high after start the car. Can you plz tell me how to fix it.


   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 2275
Images: 37
Location: Oregon
you need to hook up a scanner and see what the temperature reads. if the gauge doesn't match the temp reading you will probably need to have the cluster fixed or replaced


   
Reply with quote  
 

contributions: 2
Thank you, I'll try that.


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first 2003 Saturn L300 TC problem....

in Saturn

Dawn

1

1878

Sat Mar 22, 2014 1:10 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first L300 2001 Heated seat switch

in Saturn

rmeyer

4

2015

Thu Jan 28, 2016 4:49 pm

rmeyer View the latest

New Articles View the first Rod knock saturn 2001 sc2

in Saturn

Cole1213

1

3460

Sat Jan 23, 2016 3:13 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first L300 won't start

in Saturn

Russell

3

542

Tue Oct 02, 2018 11:12 am

carriedi View the latest

New Articles View the first Saturn /VUE /AWD / 2003

in Saturn

THUANNGUYEN

3

2093

Thu Jul 25, 2013 9:59 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 2007 saturn vue

in Saturn

CHRIS

1

2090

Thu Jul 21, 2016 10:30 am

carriedi View the latest

New Articles View the first saturn ion transaxle

in Saturn

billyphillips

1

2005

Sat Mar 29, 2014 4:06 pm

carriedi View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us