All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 

contributions: 1
my 98 town & country wont push hot water thru the heater core, Iv'e plugged the return side, and run the engine till I got hot water out the return hose. then I hooked it back together, and got heat. I let the car cool down and restarted the engine, let it get up to running temp and no heat from the heater, both hoses were cold going into the core and out. Has anyone got anyone got any ideas? oh and nomatter what I do I cant get any heat out of the rear heater. please help!!


   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 2275
Images: 37
Location: Oregon
you might want to check the performance of your water pump. the impeller may not be doing it's job.

when you took off the hose for the heater and ran the engine, how much coolant was coming out? Should have been a lot.


   
Reply with quote  
 

contributions: 22
Probably you reconnected the tubes in the heater? and if you put on the heater is there air coming out or nothing at all?


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first Key Fob,93 5th Ave,not working

in Dodge And Chrysler

Curious

7

2410

Thu May 02, 2013 9:01 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Town Car A/C not working

in Ford Cars

CindyB

6

7500

Thu Mar 10, 2016 6:05 am

jasonvallen View the latest

New Articles View the first Attachment(s) rear air not working

in GMC Trucks

cpatrick24

1

2062

Thu Jul 31, 2014 7:02 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Air suspension not working

in GMC Trucks

Tsbirge

1

1244

Thu Apr 04, 2013 6:52 pm

ProTech View the latest

New Articles View the first Supercharger not working

in Pontiac Grand Prix

Cosmo

3

1500

Sat Mar 23, 2013 7:31 pm

TerryAuto View the latest

New Articles View the first Attachment(s) 03 3.1l cooling fan not working

in Pontiac Grand Prix

slimsgarage

3

2010

Wed Apr 08, 2015 11:28 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Oldsmobile Headlights not working

in Oldsmobile

Nord1120

5

3139

Mon Nov 11, 2013 3:56 pm

Nord1120 View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us