All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 

contributions: 1
I have changed the speed sensor and ,I have changed cluster and my speedometer still doesn't work can anyone help


   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 2265
Images: 37
Location: Oregon
you need to drive the vehicle with a scanner and read the VSS_GEM pid and see if it has the vehicle speed. If you do get a speed signal then you have to start checking wiring between the cluster and the gem module. is all the wiring all check out good, no shorts or opens, then you might need to replace the cluster


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first Ford F350 super duty 2002

in Ford Trucks

bjpw

1

741

Fri Jun 29, 2018 12:18 am

carriedi View the latest

New Articles View the first f250 5.4 starts then stall no fuel , changed most fuel parts

in Ford Trucks

milkmandelight

4

6011

Sun Nov 13, 2016 12:09 am

Rachel View the latest

New Articles View the first Ford F-250 Accessories

in Ford Trucks

edwinfoxx1475

1

2203

Sat Dec 23, 2017 2:28 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Ford Truck Accessories

in Ford Cars

rusgrant83

1

1291

Tue Jan 23, 2018 5:59 am

carriedi View the latest

New Articles View the first Ford 302 exhaust problem

in Ford Trucks

Topher

1

2476

Sat Apr 09, 2016 12:21 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Ford e150 van Engine stalling

in Ford Trucks

sr069w

5

4676

Wed Apr 13, 2016 1:03 am

carriedi View the latest

New Articles View the first Ford F-350 Truck Illuminated Emblems

in Ford Trucks

RogerSan

6

1336

Thu Mar 01, 2018 1:33 am

rusgrant83 View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us