All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 

contributions: 1
10 Yukon w/110K Suddenly front ac/heat does not work, however rear blower/control work fine. Very shortly after it happended I hit one of our many chuckholes and that seemed to kick it on for a day or so and then stopped. Went looking for chuckholes to try again but to no avail. I get nothing up front, defrost, vent or floor. Thanks for any help/advice


   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 2264
Images: 37
Location: Oregon
not sure what your problem is. Is it that you don't get the hot or cold temperatures or is it you don't get the different modes, floor vent and defrost?

ac/heat (temperature) are from the blend door and the floor, vent and defrost are from the mode door.


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first 2010 GMC YUKON DENALI HYBRID

in GMC Trucks

mcharlet

5

1630

Fri Feb 24, 2017 11:46 am

carriedi View the latest

New Articles View the first Can you help me with a few codes that came up with my 2010 Y

in GMC Trucks

mcharlet

1

938

Wed Aug 02, 2017 10:22 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 4l60e transmission swap from a 99 tahoe into an 02 yukon

in GMC Trucks

CrazyW

1

2612

Sat Nov 18, 2017 5:55 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 2004 Yukon 1500 XL Denali suspension air dryer

in GMC Trucks

rhsou

7

2045

Fri May 26, 2017 9:38 pm

carriedi View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us