All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 
98 Olds Intrigue push on the brake and get 3 dings and dash cluster all gauges go to zero, let off brake everything comes back. Does this everytime you push on the brake does anybody know what would be wrong


   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 319
Images: 4
You may have a shorted wire between the brake light circuit and dash circuits, a poor connection or a low voltage problem.


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first Oldsmobile Intrigue defrost problem

in Oldsmobile

Cosmo

1

1246

Tue Jul 30, 2013 2:02 am

carriedi View the latest

New Articles View the first Olds Intrigue Headlight electrical problem

in Oldsmobile

dvangen1987

3

2378

Fri Aug 21, 2015 1:41 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 2000 Oldsmobile Intrigue intermittent start problem

in Oldsmobile

Ben

4

2495

Mon Nov 01, 2010 8:04 pm

Dwayne View the latest

New Articles View the first 2010 Buick Lacrosse electronic mystery

in Buick

everguard

5

2410

Sun Apr 19, 2015 10:08 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 2000 intrigue

in Oldsmobile

istealth

1

1626

Tue Mar 22, 2016 10:53 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 99 Oldsmobile intrigue sputters and dies like its out of gas

in Oldsmobile

mdmiller

2

2050

Tue Jul 22, 2014 4:50 pm

mdmiller View the latest

New Articles View the first 1998 intrigue missing and dying

in Oldsmobile

wardxjc

5

4433

Tue Dec 15, 2009 12:54 am

Meccboy View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us