All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 

contributions: 1
Ok so I have a 2001 Oldsmobile alero. Tuesday I was driving and all of the dash lights and gauges went out and the radio stopped working, I hit a bump and everything came back on. Went home parked the car tried to start it a few hours later but all it would do is start and shut back off, after a few times worked fine. A little later went back out and it started just fine but nothing on the dash worked. The next day the same problem but later on that day it stopped working all together, the car starts but shuts back off after a few seconds. What could the problem be?


Share on FacebookShare on DiggShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 2182
Images: 37
Location: Oregon
you should have the ignition switch checked to see if there are contact problems. may need a new switch. have it checked when it is acting up


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first 04 Oldsmobile Alero has No brakes!!!

in Oldsmobile

Beginnermechanic

2

1145

Thu May 05, 2016 7:25 am

Beginnermechanic View the latest

New Articles View the first 04 Alero heads to 99 Grand Am

in Buick

BryanDee

2

346

Sat Mar 03, 2018 1:01 am

BryanDee View the latest

New Articles View the first 2002 olds alero obd codes

in Oldsmobile

momofkmal

1

912

Mon Apr 17, 2017 10:49 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 2004 alero fans not turning on

in Oldsmobile

Beginnermechanic

1

1662

Mon Apr 04, 2016 11:51 pm

TerryAuto View the latest

New Articles View the first Attachment(s) 2004 Alero 3.4L Mass Air Flow

in Oldsmobile

whatever333

1

1470

Sat Oct 10, 2015 1:35 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 1992 Oldsmobile 88

in Oldsmobile

Rosey

1

1390

Sat Jul 23, 2016 4:49 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Attachment(s) oldsmobile auroua a/c problem

in Oldsmobile

jpruntich

1

1129

Fri Mar 18, 2016 10:38 am

carriedi View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us