All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 

contributions: 2
I have a 99 Oldsmobile Intrigue with a 3800 Series 2 engine, recently it died while attempting to get on the interstate. It had been driving semi okay before getting on the on ramp. Since the top end gasket repair on the engine the rpm needle would jump without the rpms actually revving while driving and the rpms do fluctuate a little while stopped (no more than 500rpms). Now my car starts and will rev up just fine in park, however when you put it in drive and attempt to move it acts like it is out of gas. (Sputters and dies while electronics stay on.) Somebody help??


Share on FacebookShare on DiggShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 319
Images: 4
You said it had top end gaskets replaced on your 3800? Exactly what gaskets were they? Did it have any of these problems before the gaskets were replaced?


   
Reply with quote  
 

contributions: 2
The head gaskets went bad. We replaced all of the top end gaskets when we replaced those. No it did not have these issues before.


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first 2000 intrigue

in Oldsmobile

istealth

1

884

Tue Mar 22, 2016 10:53 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 98 intrigue electronic problem

in Oldsmobile

Kawibunga

1

1123

Wed Apr 06, 2016 9:56 pm

TerryAuto View the latest

New Articles View the first Attachment(s) 1998 Olds Intrigue, disconnected coolant sensor/dangerous?

in Oldsmobile

jly

6

1798

Tue May 12, 2015 12:25 pm

jly View the latest

New Articles View the first 90 Olds Delta 88 suddenly dies and won't restart

in Oldsmobile

abaker

3

1432

Sat Jun 18, 2016 1:59 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 1992 Oldsmobile 88

in Oldsmobile

Rosey

1

1006

Sat Jul 23, 2016 4:49 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Attachment(s) oldsmobile auroua a/c problem

in Oldsmobile

jpruntich

1

876

Fri Mar 18, 2016 10:38 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 04 Oldsmobile Alero has No brakes!!!

in Oldsmobile

Beginnermechanic

2

802

Thu May 05, 2016 7:25 am

Beginnermechanic View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us