All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply   
Author Message
 

contributions: 1
Hey need help, I have a 99 Buick Century Limited, I just had a motor put in about 3 months ago, the car drives good it's just that when I drive it like 3 or 4 blocks it cuts off, but it starts back up. Also I have no heat, I put AntiFreeze in there still doesn't work. Could any one help with this question please, would greatly appreciate it.


Share on FacebookShare on DiggShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 2034
Images: 37
Location: Oregon
you should talk to the place where you had the motor put in. ask them if the problem might be related to the work they did.

you should drive the vehicle with a scanner that has a data stream that can graph and you can see what happens just before the car dies. See if it's fuel, reference voltage, or whatever you can see that changes and causes the engine to die.

On the "no heat" you should get the engine up to normal operating and feel the two heater hoses that go in through the fire wall to the heater core and see if both of the hoses are hot. If one is hot and the other not, you may have a plugged heater core. If both hoses are hot you should look at the heater blend door. Maybe the heater door that moves to adjust temperature isn't moving from the cold side.


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply   

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first Buick Century idling eratically

in Buick

BethsCentury

6

3171

Sat Jan 03, 2015 2:09 am

carriedi View the latest

New Articles View the first car trouble

in Buick

locklear2020

1

1253

Mon Nov 03, 2014 4:27 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first Attachment(s) my 99 buick lasabre

in Buick

continental67

2

691

Wed Mar 08, 2017 2:09 am

carriedi View the latest

New Articles View the first 99 Buick Regal problems

in Buick

Cooter75

1

654

Wed Oct 19, 2016 10:58 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 95 Buick regal won't start help please

in Buick

jeff88

6

3536

Fri Aug 14, 2015 1:42 pm

amyb View the latest

New Articles View the first my 2002 buick lesabre ABS Traction

in Buick

Deniene29

3

1798

Tue Apr 07, 2015 8:24 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 1994 Buick Park Avenue

in Buick

KaylaAnneKay

2

1533

Sun Dec 06, 2015 9:28 pm

KaylaAnneKay View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us